Vastuuvapauslauseke

Verkkosivuillamme tarjotaan tietoja yrityksestämme, tuotteistamme ja muista palveluistamme. Nämä tiedot on tutkittu hyvin huolellisesti ja niitä päivitetään jatkuvasti. Siitä huolimatta, että sisällön paikkansapitävyys, täydellisyys ja välittömyys ovat meille tärkeitä, emme valitettavasti voi ottaa mitään nimenomaista tai konkludenttista vastuuta sen suhteen. Nämä sivut sisältävät ainoastaan yleistä tietoa ja ne eivät millään muotoa korvaa lääkinnällistä, kaupallista tai muuta neuvontaa. Tästä syystä näiden verkkosivujen ja niiden sisältämien tietojen käytöstä aiheutuneisiin välittömiin tai välillisiin vahinkoihin vetoaminen tai niiden korvaaminen on poissuljettu.

Mikäli verkkosivumme sisältävät kolmansilta osapuolilta peräisin olevia tietoja tai viittauksia tällaisiin tietoihin, sellaisia tietoja ei pidä mieltää meidän taholtamme tehdyiksi suosituksiksi. Me emme tarkasta tällaisten tietojen paikkansapitävyyttä, välittömyyttä tai lainmukaisuutta, joten emme voi ottaa niistä minkäänlaista vastuuta.

Ohjelma, sen sisältö, data, kuvat jne. on suojattu tekijänoikeudella tai joillakin muilla teollisoikeuksilla. Haluamme lisäksi korostaa sitä, että kaikki tuotenimet ja muut nimet ovat myös tavaramerkkilain suojaamia. Kaikenlainen käyttö, jäljentäminen, levittäminen ja työstäminen mukaan luettuina, on sallittu ainoastaan lain sallimissa rajoissa ja oikeudenhaltijan suostumuksella.

Varaamme yksinomaisen oikeuden muuttaa verkkosivujen sisältöä milloin tahansa.

© BERLIN-CHEMIE AG

Lisää aiheita