Tavoitteemme

Yhdessä – läpi elämän

BERLIN-CHEMIEn tultua osaksi kansainvälisesti menestyvää MENARINI Groupia se on kasvanut kestävästi ja laajentunut onnistuneesti. BERLIN-CHEMIE on tuonut markkinoille tuotteita, jotka on suunniteltu täyttämään sekä potilaiden että lääkärien lääketieteelliset tarpeet, ja se tarjoaa käyttäjilleen laajan tuotevalikoiman esimerkiksi kardiologian, hengitystiesairauksien, diabeteksen, kihdin ja tulevaisuudessa myös onkologian alalla.

BERLIN-CHEMIE on ylpeä yhteistyöstään asiakkaidensa kanssa, sillä sen avulla pysymme näyttöön perustuvan lääketieteen jatkuvan kehityksen mukana ja voimme tunnistaa mahdollisuuksia, joiden avulla tuotteemme voivat parantaa potilaiden elämää merkittävästi.

Tavoitteenamme on tuoda markkinoille uusia lääkevalmisteita nopeasti yhteistyökumppanuuksien sekä lisenssisopimusten avulla muiden yhtiöiden kanssa niin kansainvälisesti kuin kansallisestikin, sillä näin asiakkaamme saavat käyttöönsä laajemman valikoiman uusimpia hoitovaihtoehtoja.

Tämän menestyksen avaimena ovat BERLIN-CHEMIE:lle työskentelevien ihmisten taidot. Työntekijämme ovat omistautuneita tekijöitä, joilla on vuosien kokemus lääkemarkkinoista.

MENARINI Groupin tuella BERLIN-CHEMIE:n strategiset yritystavoitteet ovat tutkimus, kehitys ja kansainvälistyminen. Molemmat strategiat tähtäävät siihen, että potilaat ympäri maailman saavat käyttöönsä innovatiivisia tuotteita, jotka helpottavat heidän kärsimystään. BERLIN-CHEMIE toteuttaa näitä yritystavoitteita jatkuvasti Saksassa, Itä-Euroopassa ja itsenäisten valtioiden yhteisön (IVY) alueella parantaakseen potilaiden elämänlaatua.

Lisää aiheita