MENARINI Group

Johtava italialainen lääkeyhtiö

MENARINI Group, jonka pääkonttori sijaitsee Firenzessä, on johtava italialainen lääkeyhtiö. Se toimii maailmanlaajuisesti yli 130 maassa. Se on ollut toiminnassa yli 135 vuotta ja takaa kansainvälisesti tunnustetun laadun.

MENARINI Groupilla työskentelee yli 17 000 työntekijää, jotka pyrkivät päivittäin tarjoamaan innovatiivisia terveysratkaisuja ja parantamaan ihmisten elämää. Yhtiön vuosittainen liikevaihto on 3,6 miljardia euroa.

> 17,000 työntekijää

> 130 maata

3,6 miljardin euron myynti

Taloudelliset tulokset ovat tehokkaan, tutkimukseen, innovaatioon ja kansainvälistymiseen perustuvan strategian ansiota, ja lisäksi tulosten taustalla on kyky tunnistaa ja täyttää sekä lääkäreiden että potilaiden tarpeet.

Yksi MENARINI-filosofian ydinvahvuuksista on sen yhteistyö kansainvälisten kumppaneiden kanssa: tavoitteena on kehittää synergiaetuja, jotka johtavat terveyssektorin innovatiivisiin ratkaisuihin, lääkevalmisteisiin ja palveluihin.

MENARINI:ssa korkea laatu muodostaa perustan yleiselle yritysstrategialle. Kaikki yrityksen rakenteet ovat mukana lääkevalmisteiden valmistusprosessin eri tasoilla: tehokas järjestelmä, jonka avulla on luotu ainutlaatuinen työympäristö, takaa laadun joka vaiheessa aina tutkimuksesta tuotantoon ja myynnistä tieteellisen tiedon tarjoamiseen asti. Teemme tämän kaiken mielessämme yksi tavoite: erinomaisuus.

Maailmanlaajuisesti yhtymällä on seitsemän tutkimuskeskusta ja 16 tuotantolaitosta, jotka valmistavat yli 585 miljoonaa lääkeyksikköä vuosittain.

Yhtymän liikevaihto ja työntekijöiden määrä on kasvanut jatkuvasti, mikä on tulosta tutkimukseen, kasvuun ja kansainvälistymiseen perustuvasta strategiasta. Tämä ajattelutapa hyödyttää myös BERLIN-CHEMIE:tä, joka vie tätä strategiaa eteenpäin onnistuneesti omalla vastuualueellaan.

Lisää aiheita