BERLIN-CHEMIE

Omistautunut terveydenhuollolle

BERLIN-CHEMIE on innovatiivinen, kansainvälisesti toimiva lääkevalmistaja, jolla on monipuoliset perinteet. Vuodesta 1992 eteenpäin BERLIN-CHEMIE on kuulunut maailmanlaajuisesti toimivaan MENARINI Groupiin, joka on ollut Italian lääkemarkkinoiden johtava toimija vuosikymmenten ajan. Yritys perustettiin vuonna 1886 Napolissa, ja sen pääkonttori on Firenzessä. Vuosien saatossa siitä on kehittynyt maailmanlaajuisesti toimiva perhelääkeyhtiö. MENARINI Groupin sisällä BERLIN-CHEMIE on vastuussa Saksan, Itä-Euroopan sekä itsenäisten valtioiden yhteisön lääkemarkkinoista. Lisäksi Berliini on yksi yhtymän keskeisistä tutkimuspaikoista.

> 5,000 työntekijää

> 30 markkina-aluetta

Liikevaihto 1,7 miljardia euroa

Dynaaminen kasvu, innovatiiviset lääketuotteet ja useiden sukupolvien aikana karttunut kokemus ovat BERLIN-CHEMIEn tavaramerkkejä. Historiamme alkaa vuodesta 1890 Berlin-Adlershofissa. Osa työntekijöistämme on perheistä, jotka ovat olleet mukana lääkevalmisteiden kehityksessä, valmistuksessa ja markkinoinnissa jo viiden sukupolven ajan. Meillä on hyvin läheiset suhteet pääkonttoriimme Berliinissä.

Samaan aikaan olemme kuitenkin kansainvälinen yritys. Työllistämme yli 5 000 henkilöä yli 70 maasta. Lisäksi ammatillinen koulutus on ollut BERLIN-CHEMIEn perinne vuosikymmenten ajan, ja teollisuus- ja kauppakamari on palkinnut sen useita kertoja. Tämä monipuolisuus on yksi suurimmista vahvuuksistamme.

BERLIN-CHEMIEn ansiot

Viime vuosina BERLIN-CHEMIE on kasvanut lääkemarkkinoita nopeammin. Tämä erinomainen tulos vahvistaa BERLIN-CHEMIEn ja MENARINIn strategian, joka tähtää erityisesti innovatiivisten lääkevalmisteiden kehittämiseen. Tässä strategiassa suurin painoarvo on tieteellisen myyntihenkilöstömme laajalla koulutuksella sekä työn laadulla. Tämän jatkuvan panostuksen ansiosta BERLIN-CHEMIE nauttii erinomaista mainetta terveydenhuollon sektorilla, erityisesti lääkäreiden ja asiantuntijoiden parissa.

BERLIN-CHEMIE toimittaa lääkkeitä yli 30 maahan, ja sillä on tytäryhtiöitä yli 26 maassa. BERLIN-CHEMIE on yksi johtavista lääkevalmistajista Itä-Euroopassa sekä itsenäisten valtioiden yhteisön (IVY) alueella. BERLIN-CHEMIE on ollut Venäjällä Kalugan alueella pitkään, minkä ansiosta sillä on vuosien asiantuntemus paikallisista markkinoista, kehittynyt jakeluverkosto sekä nykyaikainen tuotantolaitos.

Lisää aiheita