Kansainvälinen asiantuntijuutemme

BERLIN-CHEMIE on vastuussa kansainvälisesti toimivan MENARINI Groupin sisällä yli 30 maasta Keski- ja Itä-Euroopassa sekä itsenäisten valtioiden yhteisön alueella. Useimmissa maissa BERLIN-CHEMIE:tä edustavat tytäryhtiöt tai edustustoimistot.

Terveydenhuoltosektorin luotettavana kumppanina tarkoituksenamme on ottaa osaa monimutkaisten terveyskäytäntöjen ratkaisuun näillä alueilla tuotteidemme ja tietotaitomme avulla. Tätä tarkoitusta varten BERLIN-CHEMIE on solminut yhteistyökumppanuuksia kaikilla tasoilla monissa maissa.

Paikalliset työntekijämme takaavat toimemme. He ovat erittäin motivoituneita ja korkeasti koulutettuja ja voivat luottaa MENARINI Groupin innovatiivisiin, tutkittuihin tuotteisiin sekä perinteisiin ja testattuihin lääkkeisiin rekisteröintiä ja markkinointia varten.

Onnistunut yhteistyö kansainvälisten työntekijöidemme ja BERLIN-CHEMIE:n pääkonttorin välillä takaa dokumentoinnin, tuote- ja valmistussuunnittelun Berliinissä sekä joustavan logistiikan useilla aika- ja ilmastovyöhykkeillä. 

Yleiskatsaus BERLIN-CHEMIE:n sijainneista

Täällä näet yleiskatsauksen kaikista BERLIN-CHEMIE:n sijainneista: